Kantoor GOconnectIT Nieuwegein Ping Pong

Stage bij Geodan

Stagelopen of afstuderen bij Geodan? Wij hebben regelmatig plek voor enthousiaste studenten die op zoek zijn naar een afstudeerstage of meewerkstage. Lees hier meer over onze beschikbare stageplekken. 

> Solliciteer direct

 

Stage of afstudeerproject?

Een stage of afstudeerproject? Dat kan allebei. We vinden het sowieso leuk om je te helpen praktijkkennis van ons mooie geo-ICT-vak op te doen. Bovendien laten we ons graag verrassen door frisse ideeën en nieuwe kennis die jij meebrengt. En tenslotte, eerlijk is eerlijk… hopen we natuurlijk dat je na een succesvolle afronding van je opleiding bij ons solliciteert.

Alles is bespreekbaar

Samen met jou bedenken we aan wat voor opdracht of onderzoek je tijdens je stage kan werken. Dat kan een werkstage zijn waarin je zoveel mogelijk meedraait met onze ‘normale’ werkzaamheden. Maar je kan ook zelf een afstudeerstageopdracht bedenken of bij ons aan je (afstudeer)onderzoek werken. Als je er nog niet helemaal uit bent, denken we graag met je mee. We houden dan natuurlijk rekening met de specifieke eisen van jouw opleiding.

LOCATIQS Academy

Tijdens de stage kun je, net als al onze collega’s, gebruikmaken van de LOCATIQS Academy. Dit zijn de leerfaciliteiten die wij inzetten om onze vakkennis verder te ontwikkelen. Door bijvoorbeeld cursussen of e-learningmodules te volgen of deel te nemen aan de lunchsessies en workshops van onze LOCATIQS Academy, werk je aan een nog mooier cv! Verder kun je natuurlijk rekenen op goede begeleiding van een bevlogen en vakkundige collega.


Wat wij bieden

  • Een stagevergoeding en vakantiedagen

  • Ruimte en tijd voor je eigen ideeën

  • Flexibiliteit wat betreft je stageperiode en werkdagen

  • Leuke collega's en gezellige activiteiten

  • Een mooie referentie op je LinkedIn profiel en CV

  • Kans op een leuke baan (na afronding van je studie natuurlijk…)

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer! Mail je motivatie met CV, onder vermelding van ‘Stageplaats’ of ‘Afstudeerplaats’ naar: werkenbij@LOCATIQS.nl t.a.v. Graziella Barrow. Wil je eerst graag meer weten? Neem gerust contact met ons op via 020-5711311 of bovenstaand mailadres. We denken graag met je mee.

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Als je voor deze vacature solliciteert werk je voor het product- en dienstenportfolio van Geodan. We zijn sinds 2020 onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. 

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je graag bij ons je stage wil doen. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we plek hebben.

2

Gesprek

We steken veel tijd in de begeleiding van stagiairs. We toetsen daarom graag in een sollicitatiegesprek of je gemotiveerd bent en of er een klik is. In dat gesprek kunnen we je interesse bespreken en een stage- of afstudeer onderwerp met je bespreken.

3

Stagecontract

Het gevoel aan beide kanten is goed! We ontvangen graag de eventuele richtlijnen vanuit je opleiding, en we sturen je een stagecontract zodat je precies weet waar je aan toe bent.

4

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons aan de slag. We kijken uit naar je start!

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)