2M2A4247

Vliegende start van je carrière: van afstudeerstages tot starter vacatures

Ben je aan het studeren of bijna klaar met je opleiding? Bij de LOCATIQS Group hebben we verschillende meewerkstages, afstudeerstages, GIS traineeships en starter vacatures. Je krijgt bij ons volop de ruimte en tijd om je te ontwikkelen. Je kan daarbij gebruik maken van het zeer uitgebreide aanbod aan opleidingen van onze LOCATIQS Academy. Je ontdekt, leert en groeit door trainingen en door de praktijkervaring die je bij ons opdoet. En je kunt natuurlijk altijd rekenen op de hulp van onze slimme en vakkundige collega’s die ruime ervaring hebben met het ondersteunen van starters, trainees en stagiaires. 

Dé plek om te starten

We laten ons graag verrassen door de nieuwe ideeën die jij meebrengt. Zie je geen passende stage of startersfunctie in de lijst staan? Stuur dan een open sollicitatie. We denken graag met je mee welke plek goed bij je past.

Trainee bij LOCATIQS

Evelien Bulte

“Ik word dolenthousiast van kaarten. Er hangt thuis een wereldkaart aan de muur en dat zorgt áltijd voor gespreksstof. Waar ben je geweest? Welke verschillen zijn er in de wereld? Klinkt misschien een beetje geeky, maar bij LOCATIQS is het doodnormaal. We leggen een koppeling tussen geografie en data, ook wel location intelligence genoemd. Dat levert fascinerende inzichten op. Door de combinatie van geo en data is het mogelijk ingewikkelde gegevens duidelijk te visualiseren. Je ziet dan in één oogopslag wat je met een tekst van duizend woorden niet duidelijk kunt maken. Ik heb dit als trainee voor verschillende klanten mogen doen. Dat was erg leerzaam. En het was een fijn gevoel dat ik altijd mijn collega’s had om op terug te vallen. Door mijn GIS traineeship heb ik ook ontdekt in welke functie in de organisatie ik wilde doorstromen.”

Waarom kiezen voor de LOCATIQS Group?

Bij de LOCATIQS Group werken we aan een slimmere, duurzamere en veiligere wereld, boven én onder de grond. Lees hier meer over hoe wij dit doen, bijvoorbeeld via Location Intelligence. In grensverleggende projecten draag je samen met je collega’s bij aan de wereld van morgen.

> 10 redenen waarom je bij ons wil werken

Onze cultuur

Onze kernwaarden zijn Betrokken, Vindingrijk, Gedreven en Plezier. We helpen elkaar en werken graag samen, met elkaar en met onze opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en je krijgt alle ruimte om jezelf, niet alleen als starter, trainee of student, verder te ontwikkelen.

> meer over onze cultuur