Tafelvoetbal

Onze cultuur

Wat ons bindt bij de LOCATIQS Group? Onze gezamenlijke missie om de wereld boven en onder de grond een stukje slimmer, veiliger en duurzamer te maken. Onze kernwaarden Betrokken, Vindingrijk, Gedreven en Plezier zijn hierin ons kompas (pun intended).

Betrokken

We beseffen dat we betekenisvol werk doen. We kunnen ons goed inleven in de uitdagingen die er in de maatschappij zijn en die bij onze opdrachtgevers spelen. We voelen ons betrokken bij onze klanten en bij elkaar, als collega's onderling. Bijvoorbeeld in coronatijd met Kerst, toen we persoonlijk een pakketje bij alle collega’s mochten bezorgen.

Bij LOCATIQS Group zijn we gelijk(w)aardig

 

Waar een wil is, is een weg

 

Vindingrijk

We worden door onze opdrachtgevers continu uitgedaagd om slimme oplossingen te bedenken. We durven daarbij de gebaande paden te verlaten en nieuwe, innovatieve ideeën uit te werken en toe te passen. Je hebt veel vrijheid om te ontdekken en te experimenteren. Alle collega’s kunnen daarvoor gebruik maken van de LOCATIQS Academy. We organiseren twee keer per jaar de LOCATHON, onze LOCATIQS hackaton. Dat is een week waarin je werkplanning vrij blijft en je samen met collega's de tijd hebt om te werken aan nieuwe ideeën en innovaties binnen Location Intelligence. 

Gedreven

We werken vol overgave aan verschillende toffe projecten en voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen het Location Intelligence domein. We krijgen energie als we een mooi resultaat behalen. We durven groots te dromen en zijn altijd bezig met hoe het beter kan. Dat doen we in het werk binnen de LOCATIQS Group, voor de opdrachtgever en voor onze eigen ontwikkeling. Zo groeit iedereen zelf mee, van bijvoorbeeld GIS Trainee tot GIS specialist, en zorgen we ook dat onze klanten daar profijt van hebben.

Verschil is er niet, dat maak je

Een leuke baan is het halve werk

Plezier

We werken graag samen, bieden elkaar de helpende hand en vieren successen met elkaar. Zo zorgen we voor een fijne en professionele sfeer en dat is een belangrijke reden dat we plezier hebben in ons werk. We maken graag tijd voor borrels, game nights met pizza, tafeltennis- en tafelvoetbaltoernooien, we crossen door de bossen en hebben sportieve uitjes op het strand. Ohja, we zijn ook fan van de karaokebar, maar je bent natuurlijk niet verplicht om mee te zingen. Bijna overtuigd? Lees dan snel 10 extra redenen waarom je bij LOCATIQS aan de slag zou willen gaan. 

Een greep uit onze vacatures

Wil je samen met ons de wereld een stukje slimmer, veiliger en duurzamer maken? Solliciteer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn een groeiende organisatie en hebben altijd plek voor enthousiaste nieuwe collega’s.