2M2A4247

Office Medewerker bij LOCATIQS

Krijg jij een glimlach op je gezicht als je een collega of klant helpt? Ben je een enthousiaste gastheer/gastvrouw en ben je makkelijk in de omgang? Wij zijn op zoek naar een parttime office medewerker voor onze vestiging in Nieuwegein. Bij deze functie combineer je de rol als back office medewerker en front office medewerker. 

Nu al overtuigd? Klik op onderstaande button om te solliciteren of vul het formulier in onderaan de pagina.

> Solliciteer direct

 

Wat houdt de Office medewerker vacature in?

Als office medewerker richt jij je op algemene ondersteuning van de organisatie en collega’s en op facilitair beheer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, gasten en collega’s en bent daarmee het wandelende visitekaartje van onze organisatie. Je werkt vooral vanuit ons kantoor in Nieuwegein. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor ons kantoor in Den Bosch, waar zal je ongeveer eens per twee weken zal werken. Je hebt contact met onze Nederlandse collega’s, klanten en leveranciers en soms ook met collega’s en klanten uit het buitenland. Je bent flexibel en hebt oog voor kwaliteit. Je bent servicegerichtheid en zorgt voor een warm welkom op kantoor en via de telefoon. Een stapje extra om een klant of collega blij te maken is iets waar je energie van krijgt. Al met al is deze functie een combinatie tussen een back office medewerker en een front office medewerker. Professionaliteit met een (grote) glimlach! 


Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen

 • Functie voor 20 uur p/w

 • Salaris van € 2.700 – € 3.100 bruto p/m

  (afhankelijk van je ervaring en op basis van 40 uur p/w )
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

  zoals reiskostenvergoeding, pensioen, opleidingsbudget
 • Onderdeel van een gezellig team en een ambitieuze organisatie

 • Ruimte voor je eigen inbreng

  en de vrijheid om je eigen werk in te delen
 • Bonus

Nog 10 redenen waarom je bij ons wil werken

Wat ga je doen?

 • Afhandelen van vragen en binnenkomende contacten via telefoon, mail, post of vanuit de organisatie
 • Verzorgen van de lunch
 • Uitvoeren van opdrachten, vragen en problemen over faciliteiten en utiliteiten
 • Ondersteunen van directie, management en andere collega’s bij diverse facilitaire werkzaamheden
 • Bijdragen aan de uitvoering van diverse office gerelateerde projecten

Herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met office werkzaamheden
 • Je bent gastvrij en betrouwbaar, je neemt initiatief en je bent ondernemend
 • Je werkt twee dagen vanuit ons kantoor in Nieuwegein en vindt het geen probleem om één keer per week/ twee weken op het kantoor in Den Bosch te werken
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Flexibel in werktijden bij bijvoorbeeld evenementen

Over de LOCATIQS Group

Als je voor deze vacature solliciteert, werk je voor de LOCATIQS Group: een krachtige combinatie van twee mooie bedrijven, Geodan & GOconnectIT. We bieden als groep waardevolle kennis, producten en innovatieve oplossingen waarmee we de uitdagingen op het gebied van verstedelijking, mobiliteit, energietransitie en klimaatverandering succesvol aangaan.

Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland! Niet alleen de LOCATIQS Group groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Lotte (Online marketeer) ziet verhalen, routes en werk in kaarten

“Ik vond kaarten altijd al magisch, omdat je er zoveel verhalen in kan zien. Daarom heb ik naast mijn werk online cursussen cartografie gevolgd. Het is leuk dat dat nu in mijn werk langskomt. In mijn vrije tijd ook, want ik ben vaak bezig met kaarten om routes uit te zetten voor trailruns en wandeltrektochten. Veel collega’s houden net als ik van sporten en natuur, dus we kunnen goed ideeën uitwisselen. Die gedeelde interesse maakt het extra leuk om hier te werken. Ook is het bedrijf precies groot en klein genoeg voor mij. Ik werk in het marketingteam met ongeveer tien collega’s met allemaal een eigen specialisme. Zo kan ik én de diepte in én fijn samenwerken als ik andere kennis nodig heb.”

Word jij de nieuwe collega van Lotte?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)