Kantoor Amsterdam_aan het werk achter bureau

10 redenen waarom je bij ons wil werken

Wil je weten of de LOCATIQS Group bij je past? Hieronder 10 redenen waarom je bij LOCATIQS aan het goede adres bent:

1. Maatschappelijke impact maken

De missie van de LOCATIQS Group is om de wereld een stukje slimmer, veiliger en duurzamer te maken. Daar kan jij aan bijdragen! Jij als individu kunt kleine stapjes maken, maar samen met elkaar hebben we grote dromen en ambities. Met ons werk bieden we waardevolle kennis, producten en innovatieve oplossingen waarmee we de uitdagingen op het gebied van verstedelijking, mobiliteit, beperken van graafschade, kabels en leidingen, energietransitie en klimaatverandering succesvol aan kunnen gaan. Lees hier meer over de LOCATIQS Group.

2. Groei door bij LOCATIQS Group

We vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen en dat je altijd blijft leren. Jouw functie blijft niet jarenlang precies hetzelfde. Doordat we in 2020 met GOconnectIT en Geodan zijn samengegaan, zijn er meer kansen ontstaan om door te groeien of een andere functie te ontdekken.

3. Ontwikkel je verder met de LOCATIQS Academy

Bij LOCATIQS draag je in grensverleggende projecten bij aan de wereld van morgen, en blijf je ook jezelf ontwikkelen. Dit doe je samen met je collega’s op de werkvloer. Maar dat doe je ook met alles wat we aanbieden bij onze LOCATIQS Academy: inhoudelijke presentaties tijdens de lunch, cursussen volgen of meedoen aan de LOCATHON (onze eigen Hackathon, waarin je een week vrijgeroosterd wordt van je werk om innovatieve oplossingen te maken). 

> LOCATIQS Academy

Impressie LOCATHON

 

4. Flexibel werken

We hebben verschillende kantoren waar je kan werken in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo, en uiteraard de mogelijkheid om thuis te werken. Je krijgt vrijheid om (in overleg) je werkuren zelf in te delen. Dat betekent niet dat je alleen maar ‘s nachts werkt en dat je nooit met collega’s afspreekt, maar wel dat het werk kan worden afgestemd op jouw privésituatie en behoeftes. Prima dus als je met je goudvis naar de dierenarts moet en je dat uurtje later inhaalt.

5. Jezelf kunnen zijn

We vinden het belangrijk dat we samenwerken met verschillende mensen met verschillende persoonlijkheden en voorkeuren. Je kan jezelf zijn. Tot op zekere hoogte natuurlijk, want in een Spongebob-pak een meeting met klanten voeren gaat misschien wat te ver. Je hoeft je bij ons niet groot en sterk te gedragen, niet beter dan hoe je bent. We vinden het juist goed om te bespreken waar je tegenaan loopt en hoe we elkaar kunnen helpen. We vinden een open cultuur daarin erg belangrijk. 

6. Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

Wij geloven dat autonomie en verantwoordelijkheid onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. We geven elke collega de vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om keuzes te maken en het werk in te delen. Dat moet wel bij je passen. Als je liever hele duidelijke kaders hebt en dat iemand anders eindverantwoordelijk is voor wat jij uitspookt; dan past LOCATIQS niet bij jou. En ja, die verantwoordelijkheid betekent ook dat je wel eens fouten maakt. Dat hoort erbij, zolang je er maar van leert, is het oke.

"Je krijgt veel verantwoordelijkheid en tegelijkertijd worden je eigen oplossingsrichtingen erg gestimuleerd, dat is echt super."

Elmer Cladder, Teamlead Servicedesk

7. Goede collega's

Je wordt serieus genomen als collega. En we helpen elkaar graag. Onze nieuwe collega’s benoemen vaak dat ze een warm welkom hebben gekregen, zowel van directe als indirecte collega’s. Daarin zijn we misschien geen uitzondering, maar we kennen allemaal wel de verhalen van organisaties waar je collega ook je concurrent is.

8. Plezier in je werk

Plezier is niet voor niks één van onze kernwaarden. We vinden het belangrijk dat je ‘s ochtends zin hebt om aan de slag te gaan: om je collega’s weer te zien en dat je functie bij je past. Plezier vind je ook terug in onze omgang met elkaar. Daardoor kun je ook gewoon een van de directieleden inmaken met een potje tafeltennis, of met elkaar vanuit Utrecht naar ons kantoor in Amsterdam fietsen (tja, dat is niet voor iedereen weggelegd). 

> Meer over onze cultuur

9. Goede arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden zijn de basis, dus dit is bij ons op orde. Natuurlijk geven we jou de juiste middelen om je werk goed te kunnen doen, zoals een krachtige laptop en telefoon. Maar we bieden je bijvoorbeeld ook een ruime en flexibele verlofregeling, thuiswerkvergoeding en tijd en budget voor een opleiding. Bekijk welke specifieke arbeidsvoorwaarden horen bij de verschillende vacatures

10. Veel uitjes en activiteiten

Last but not least: we organiseren veel (ja, veel) uitjes en activiteiten. Natuurlijk hebben we een kerstfeest en een groot jaarlijks uitje, maar eigenlijk kan je elke maand meedoen met verschillende activiteiten. Van een klimclinic tot Bossche bollen maken en van game nights tot een Sinterklaasviering waarbij collega’s kinderen meenemen naar kantoor. Liever niet elke maand een uitje? Geen zorgen, je hoeft niet met alles mee te doen. (Maar dat mag wel!)