Kantoor Nieuwegein_

Trainee GIS Adviseur bij Geodan

Als Trainee GIS-adviseur kom je in het talententeam van Geodan. Je volgt een uitgebreid GIS traineeship met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast werk je bij onze opdrachtgevers aan uitdagende projecten in het GIS domein.

Voor deze vacature is goede beheersing van de Nederlandse taal vereist / For this job opportunity it is mandatory that you master the Dutch language 

> Solliciteer direct

 

Over het GIS Traineeship

Je krijgt binnen ons GIS traineeship volop de ruimte om je te ontwikkelen. Je ontdekt, leert en groeit door training en door te werken in kleine en grote projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van PostNL, ABN AMRO en verschillende Waterschappen, tot het Ministerie van I&W en ProRail.

Doordat je verschillende werkzaamheden doet ontdek je vanzelf wat je het leukste vindt. Je kan daardoor na je GIS traineeship doorstromen in de functie die volledig aansluit bij je interesse. Dit doe je allemaal in een dynamische en open werkomgeving waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen.

Herken jij jezelf hierin?

 • je hebt een Academische of HBO-opleiding afgerond bij voorkeur op het gebied van geo-ICT
 • je hebt goede algemene ICT-kennis
 • je hebt bij voorkeur al wat ervaring met bekende GIS-tools en -technieken, zoals ArcGIS, QGis, FME, dataconversies, spatial databases, Python, SQL
 • je hebt oog voor detail en je werkt secuur
 • je bent flexibel, nieuwsgierig en vooral leergierig
 • je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling
 • je bent gemotiveerd, je houdt van aanpakken en je wil jezelf graag verder ontwikkelen

Wat hebben we jou te bieden?

 • een uitstekende positie bij een van de meest innovatieve, succesvolle en leuke geo-ICT bedrijven van Nederland
 • een collegiale en professionele werksfeer waarbij je kunt leren van de vakkennis van ervaren collega's
 • een uitdagend traineeprogramma waarin je samen met andere trainees interne en externe trainingen volgt op het gebied van soft-en hard skills
 • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen aan de LOCATIQS Academy te volgen 
 • minimaal 15 dagen per jaar tijd voor kennisverwerving
 • de mogelijkheid om in de praktijk bij onze klanten veel te leren en te werken aan projecten die er toe doen
 • goede coaching door een ervaren teamleider
 • doorstroming naar de functie die het beste bij je past
 • een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer! Mail je motivatie met CV, onder vermelding van ‘Trainee GIS Adviseur’ naar: werkenbij@LOCATIQS.nl t.a.v. Graziella Barrow. Wil je eerst graag meer weten? Neem gerust contact met ons op via 020-5711311 of bovenstaand mailadres. We denken graag met je mee.

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Als je voor deze vacature solliciteert werk je voor het product- en dienstenportfolio van Geodan. We zijn sinds 2020 onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. 

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Evelien (trainee GIS-specialist) wordt dolenthousiast van kaarten

“Ik word dolenthousiast van kaarten. Er hangt thuis een wereldkaart aan de muur en dat zorgt áltijd voor gespreksstof. Waar ben je geweest? Welke verschillen zijn er in de wereld? Klinkt misschien een beetje geeky, maar bij LOCATIQS is het doodnormaal. We leggen een koppeling tussen geografie en data. Dat levert fascinerende inzichten op. Door de combinatie van geo en data is het mogelijk ingewikkelde gegevens duidelijk te visualiseren. Je ziet dan in één oogopslag wat je met een tekst van duizend woorden niet duidelijk kunt maken. Ik heb dit als trainee voor verschillende klanten mogen doen. Dat was erg leerzaam. En het was een fijn gevoel dat ik altijd mijn collega’s had om op terug te vallen. Door mijn traineeship heb ik ook ontdekt in welke functie in de organisatie ik wilde doorstromen.”

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)