Kantoor Nieuwegein_ Overleggen achter bureau_werken bij LOCATIQS

Servicedesk medewerker bij LOCATIQS

Doe jij graag dat stapje extra voor een blije klant? Als Servicedesk medewerker bij LOCATIQS verzorg je de eerstelijns support en ben je het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van de organisatie. Lees hier meer over de Servicedesk medewerker vacature. 

> Solliciteer direct

Let op: voor deze functie is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Please note: mastering the Dutch language is mandatory.

Wat houdt de servicedesk medewerker vacature in?

Als Servicedesk medewerker ben je bereid een stapje extra te doen voor een blije klant. Je verzorgt de eerstelijns support en bent het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van de organisatie. Je ontvangt verschillende telefoontjes en mailtjes van klanten met vragen over onze softwareproducten. Je registreert deze vragen in ons ticketsysteem en beantwoordt ze per mail of telefonisch. Je weet verbanden te leggen tussen de vragen en als je commerciële kansen signaleert, zet je die door naar de sales collega’s. Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken en als Servicedesk medewerker zoek je altijd de beste oplossing voor de klant.


Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

  En de mogelijkheid om bij te kopen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  zoals pensioensregeling en opleidingsbudget
 • Bonusregeling

 • Salaris van € 2.500 - € 3.500

  afhankelijk van je ervaring
 • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling

 • Een leuk team en begeleiding in je carrière

 • Mogelijkheid om thuis te werken

Nog 10 redenen waarom je bij ons wil werken

Jouw ervaring

 • Bij voorkeur heb je enige ervaring als Servicedesk medewerker, maar we nodigen ook starters uit om te solliciteren
 • Affiniteit met software en kennis van het softwareontwikkelproces
 • Kennis van Jira is een pré
 • Als je Duits en Engels spreekt, is dat mooi meegenomen

Herken jij jezelf hierin?

 • MBO+/HBO werk-denk niveau
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Resultaat-, klant-, oplossings- en kwaliteitsgericht
 • Pro-actieve instelling
 • Teamspeler (met elkaar kom je verder, toch?)
 • Stressbestendig (je houdt het hoofd koel bij een storing)

Over de LOCATIQS Group

Als je voor deze vacature solliciteert, werk je voor de LOCATIQS Group: een krachtige combinatie van twee mooie bedrijven, Geodan & GOconnectIT. We bieden als groep waardevolle kennis, producten en innovatieve oplossingen waarmee we de uitdagingen op het gebied van verstedelijking, mobiliteit, energietransitie en klimaatverandering succesvol aangaan.

Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland! Niet alleen de LOCATIQS Group groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Allert-Jan (Coördinator Servicedesk) schiet te hulp bij graafschade

“We zijn een ontzettend gezellig bedrijf met super leuke collega’s. Als ik op kantoor ben is er altijd wel een moment waarop ik stik van het lachen. Daarnaast zijn ze bij LOCATIQS erg betrokken en geven veel vrijheid aan alle collega’s. Dat geeft vertrouwen en een prettige werksfeer. Buiten werktijd kruip ik trouwens nog wel eens in de rol van Servicedesk medewerker. Zo was er een half jaar geleden een stroomstoring in mijn straat. Toen ik de dader had gevonden, bleek dat hij zonder klic-melding aan het graven was en geen idee had wat hij moest doen. Ik heb deze man daarom maar laten zien dat hij hiervoor onze Klic App kan gebruiken, wat hij had moeten doen en wie hij nu moest contacteren.”

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)