Kantoor Amsterdam

Junior Systeembeheerder bij LOCATIQS

Ben jij een enthousiaste systeembeheerder? Wil je graag in een gezellig team werken bij een groeiende organisatie? Solliciteer dan bij LOCATIQS op de junior systeembeheerder vacature!

> Solliciteer direct

Wat houdt houdt de systeembeheerder vacature in?

We hebben een openstaande vacature voor een startende systeembeheerder. Je kan bij ons in de praktijk verder leren over wat er komt kijken bij het beheer en de beveiliging van een IT-omgeving. Je ondersteunt je collega’s door het uitleveren van hardware en door het bieden van werkplekondersteuning. Als junior systeembeheerder beantwoord je allerlei vragen over onze IT-middelen. Omdat je bij een IT-bedrijf werkt, kan je er van uitgaan dat collega’s vooral met wat uitdagendere vragen bij je aankloppen. Onze IT-omgeving is cloud-based en we kennen een professionele werkwijze. Je kan veel leren van je ervaren teamgenoten en we vinden het fijn als jij ook jouw ideeën inbrengt en je ervaringen deelt.


Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

  En de mogelijkheid om bij te kopen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  zoals pensioensregeling en opleidingsbudget
 • Bonusregeling

 • Salaris van € 2.500 - € 2.900

  afhankelijk van je ervaring
 • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling

 • Een leuk team en goede begeleiding in je carrière

 • Mogelijkheid om thuis te werken

Nog 10 redenen waarom je bij ons wil werken

Jouw taken

 • Je beheert onze servers, netwerken, databases, software en andere IT-componenten
 • Je onderhoudt onze systemen door het uitvoeren van periodieke controles, het uitvoeren van upgrades en het oplossen van technische problemen
 • Je biedt ondersteuning en advies aan onze collega's bij het gebruik van IT-middelen

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een IT-gerelateerde opleiding gevolgd op MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring maar we nodigen ook starters uit om te solliciteren
 • Je houdt het hoofd koel bij een storing
 • Je vindt het leuk om collega’s te helpen

Over de LOCATIQS Group

Als je voor deze vacature solliciteert, werk je voor de LOCATIQS Group: een krachtige combinatie van twee mooie bedrijven, Geodan & GOconnectIT. We bieden als groep waardevolle kennis, producten en innovatieve oplossingen waarmee we de uitdagingen op het gebied van verstedelijking, mobiliteit, energietransitie en klimaatverandering succesvol aangaan.

Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland! Niet alleen de LOCATIQS Group groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Allert-Jan (Coördinator Servicedesk) schiet te hulp bij graafschade

“We zijn een ontzettend gezellig bedrijf met super leuke collega’s. Als ik op kantoor ben is er altijd wel een moment waarop ik stik van het lachen. Daarnaast zijn ze bij LOCATIQS erg betrokken en geven veel vrijheid aan alle collega’s. Dat geeft vertrouwen en een prettige werksfeer. Buiten werktijd kruip ik trouwens nog wel eens in de rol van servicedeskmedewerker. Zo was er een half jaar geleden een stroomstoring in mijn straat. Toen ik de dader had gevonden, bleek dat hij zonder klic-melding aan het graven was en geen idee had wat hij moest doen. Ik heb deze man daarom maar laten zien dat hij hiervoor onze Klic App kan gebruiken, wat hij had moeten doen en wie hij nu moest contacteren.”

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)