Kantoor Nieuwegein_ Overleggen achter bureau_werken bij LOCATIQS

GIS Specialist bij GOconnectIT

Ben jij die enthousiaste GIS specialist of GIS engineer die voor ons GIS producten gaat ontwikkelen in bijvoorbeeld Smallworld? Lees dan snel meer over de GIS Specialist vacature!

> Solliciteer direct

 

De energietransitie is de overgang van energiesystemen gebaseerd op fossiele energiebronnen naar energiesystemen gebaseerd op duurzame en CO2-neutrale energiebronnen. Decentrale opwekkingssystemen gebruiken hernieuwbare bronnen van energie, zoals zonneboilers, zonnepanelen, windturbines, biomassa, aardwarmte en kleinschalige waterkracht. Om daar gebruik van te kunnen maken, moeten de elektriciteitsnetwerken aangepast en uitgebreid worden.

Belang van GIS en data

Om dat te kunnen realiseren, worden GIS-systemen en data steeds belangrijker en zijn nieuwe functionaliteiten noodzakelijk om slimmer te kunnen anticiperen op energievraag en aanbod. Actuele data is een must. De GIS specialisten van GOconnectIT zorgen er samen met opdrachtgevers voor dat GIS systemen elke dag op de juiste manier presteren. Ook waarborgen we de continuïteit van de processen en ontwikkelen toekomstige functionaliteiten. Wij doen dit in GIS applicaties als Smallworld, Lovion en ArcGIS. Ons team bestaat uit junior en senior GIS specialisten die onze klanten in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten ondersteunen. Wij zorgen voor een interne opleiding en begeleiden GIS specialisten bij het inwerken in deze uitdagende en interessante materie.

Over de GIS Specialist vacature

De eerste 4-6 maanden word je opgeleid in de GIS applicaties Smallworld en Lovion. Na deze periode ga je consultancy klussen met een senior GIS specialist oppakken. Wanneer je er straks helemaal klaar voor bent, kun je zonder hulp van een GIS collega de ontwikkeling kunnen realiseren. 

Als GIS specialist ga je GIS producten ontwikkelen, zoals dashboards, analyses maken en veldapplicaties verbeteren. Dit doe je met bestaande en/of nieuwe technieken. Je bent daarin onderdeel van het development team van onze klanten of van onze eigen GIS-afdeling.


Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

  En de mogelijkheid om bij te kopen
 • Bonusregeling en thuiswerkvergoeding

 • Salaris van € 2.500 - € 3.500

  afhankelijk van je ervaring
 • Je krijgt tijd en budget voor opleiding

  en je kunt gebruik maken van onze LOCATIQS Academy
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

  Zoals reiskostenvergoeding, pensioen, opleidingsbudget
 • Enthousiast en gedreven team

 • Thuiswerken is mogelijk

  in overleg

Herken jij jezelf hierin?

 • Goede communicatieve vaardigheden, Nederlandse taal is een vereiste
 • HBO/WO-opleiding geo-it
 • Kennis van ESRI-producten en wordt opgeleid in Smallworld, Lovion
 • Leergierig, resultaat-, klant- en kwaliteitsgericht, proactieve instelling
 • Teamspeler en in staat om in een projectteam te functioneren

Over GOconnectIT

De wereld van kabels en leidingen, infra en geo-ict is ons domein. De jarenlange kennis en praktijkervaring van GOconnectIT én haar mensen maken het verschil. Of het nu gaat om vooruitstrevende software-oplossingen, conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies: we brengen de kabel- en leidingbranche in beweging. Wij werken voor en samen met grondroerders, netbeheerders en (semi)overheid.

Als je voor deze vacature solliciteert werk je voor het product- en dienstenportfolio van GOconnectIT. We zijn sinds 2020 onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. 

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Allert-Jan (Coördinator Servicedesk) schiet te hulp bij graafschade

“We zijn een ontzettend gezellig bedrijf met super leuke collega’s. Als ik op kantoor ben is er altijd wel een moment waarop ik stik van het lachen. Daarnaast zijn ze bij LOCATIQS erg betrokken en geven veel vrijheid aan alle collega’s. Dat geeft vertrouwen en een prettige werksfeer. Buiten werktijd kruip ik trouwens nog wel eens in de rol van servicedeskmedewerker. Zo was er een half jaar geleden een stroomstoring in mijn straat. Toen ik de dader had gevonden, bleek dat hij zonder klic-melding aan het graven was en geen idee had wat hij moest doen. Ik heb deze man daarom maar laten zien dat hij hiervoor onze Klic App kan gebruiken, wat hij had moeten doen en wie hij nu moest contacteren.”

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)

Een greep uit onze vacatures

Wil je samen met ons de wereld een stukje slimmer, veiliger en duurzamer maken? Solliciteer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn een groeiende organisatie en hebben altijd plek voor enthousiaste nieuwe collega’s.