2M2A4439

Frontend Developer bij Geodan

Kruip je graag in de huid van de eindgebruiker en wil je in teamverband tot innovatieve oplossingen komen, binnen een van de leidende Geo-ICT bedrijven in Europa? Lees dan snel meer over de Frontend Developer vacature bij Geodan. 

> Solliciteer direct

Wat houdt de Frontend Developer vacature in?

Als Frontend Developer werk je samen met andere Developers in een van de software-ontwikkelteams. En zorgt samen met je collega’s, vanuit een Agile werkwijze, voor goede kwaliteit van onze producten.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij Geodan hebben we een werkklimaat waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen. Met onze roots in de wetenschap en een sterke focus op innovatie, is er veel aandacht en tijd voor kennisontwikkeling. Kennis waar je zelf als Frontend Developer naar op zoek gaat, die je deelt met collega’s en weer toepast in nieuwe software opdrachten. Daarvoor krijg je veel vrijheid, tijd en verantwoordelijkheid. We verwachten dat je zelf ook initiatief neemt.

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

 • minimaal 1 jaar ervaring hebt op het gebied van frontend engineering;
 • een bachelor-/masterdiploma hebt op het gebied van Computer Sciences (of aantoonbaar vergelijkbaar werkniveau);
 • jouw carrière als frontend software developer naar een hoger niveau wilt tillen;
 • passie hebt voor UI-design, CSS en JavaScript;
 • in staat bent de klant te adviseren over gebruikersinterfaces (GUI);
 • ervaring hebt met professionele UI-frameworks, zoals Angular, React, Node of Backbone;
 • bekend bent met technieken voor UX-design en een goed gevoel hebt voor grafische vormgeving;
 • functionaliteit van scratch kan ontwikkelen. Maar je ook kan vastbijten in het oplossen van een bug en vervolgens kan voorkomen dat het probleem opnieuw optreedt;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing hebt van de Nederlandse taal, of bereid bent hieraan te werken.
En je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met:

 • SASS of LESS;
 • automated testing;
 • Protractor of Cucumber;
 • TypeScript, Node.js, Web Components en Polymer;
 • Agile (Scrum, Pair Programming, Code Reviews, etc.).

Wij bieden jou:

 • een uitdagend werkpakket bij een innovatief en succesvol Geo-ICT bedrijf;
 • een positieve, informele en collegiale werksfeer;
 • een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • alles van onze LOCATIQS Academy;
 • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen;
 • een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken;
 • een cloud-based werkomgeving gericht op mobiliteit en (online) samenwerken.

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Als je voor deze vacature solliciteert werk je voor het product- en dienstenportfolio van Geodan. We zijn sinds 2020 onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. 

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een korte toelichting waarom je bij ons wil werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om je goed te informeren over onze organisatie en werkwijze. Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden we je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de eerste klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen je graag uit voor een tweede gesprek. Ook in het tweede gesprek ontmoet je een directe collega zodat je bijvoorbeeld uit eerste hand kan horen met welke ontwikkel-stacks we werken en hoe we de kwaliteit van ons werk bewaken.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een concept aanbieding en maken een afspraak zodat we die goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Julian (senior developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij LOCATIQS te doen. Oké, ik overdrijf, maar LOCATIQS is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij LOCATIQS informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)