2M2A4439

DevOps Engineer bij Geodan

Ben jij die gedreven DevOps Engineer die vanuit een Agile werkwijze samen met teamgenoten aan ons GeodanMaps cloudplatform werkt? Lees dan hier meer over onze openstaande DevOps Engineer vacature.

> Solliciteer direct

Wat houdt de DevOps Engineer vacature in?

We bedienen zeer uiteenlopende opdrachtgevers met dit hoogwaardige platform. Je zorgt voor stabiliteit, schaalbaarheid en goede performance en je vind de complexiteit van security aspecten een leuke technische uitdaging. Als DevOps Engineer heb je uitstekende kennis van moderne IT infrastructuren en deployment-methodieken en je ondersteunt onze ontwikkelteams met je vakkennis. Je bent gewend om met bedrijfskritische systemen te werken en vervult de rol van ‘technisch adviseur’ bij uiteenlopende afnemers van onze diensten. Je bedenkt, ontwikkelt en implementeert samen met je teamgenoten nieuwe onderdelen en diensten. Als DevOps Engineer toon je daarin je initiatief en je inspireert de collega’s vanuit de gezamenlijke ambitie om impactvolle waarde te creëren voor onze klanten.

Wat wij vragen:

 • Je hebt een relevante academische- of hbo-opleiding hebt en enige werkervaring in het (geo-)ICT werkveld.
 • Je hebt enige kennis of ervaring met Google Cloud Platform (GCP), MicroSoft Azure.
 • Je hebt affiniteit met cloud infrastructuren en termen zoals virtualisatie, schaling, monitoring en logging passen goed bij jou.
 • Je hebt expertise in met name Kubernetes, Rancher, Docker en Linux en/of wilt deze uitbreiden.
 • Je hebt ervaring met scripting en programmeren zoals Bash en Python.
 • Je bent vertrouwd met de toepassing van CI/CD principes.
 • Je hebt ervaring met Agile-ontwikkelmethodieken zoals Scrum.
 • Je hebt een instelling gericht op samenwerken.
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig, en je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in de basis goed.

Wat wij bieden:

 • Een uitdagend werkpakket bij een innovatief en succesvol geo-ICT bedrijf.
 • Volop ruimte voor je ideeën voor vernieuwing en een omgeving waar doorleren gewaardeerd wordt.
 • Alles van onze LOCATIQS Academy.
 • De mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen.
 • De mogelijkheid om in een groeiende organisatie jezelf in je professie als DevOps engineer verder te ontwikkelen.
 • Een positieve, informele en collegiale werksfeer.
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij LOCATIQS hebben we een werkklimaat waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen. Met onze roots in de wetenschap en een sterke focus op innovatie, is er veel aandacht, tijd en budget voor kennisontwikkeling. Kennis waar je zelf naar op zoek gaat, die je deelt met collega’s en die je weer toepast in nieuwe opdrachten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er is alle ruimte om initiatief te nemen.

Nog niet overtuigd? We hebben nog 10 redenen waarom je bij ons aan het goede adres bent.

> Waarom LOCATIQS

Over Geodan

Al ruim 35 jaar benutten we de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen, of een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Als je voor deze vacature solliciteert werk je voor het product- en dienstenportfolio van Geodan. We zijn sinds 2020 onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. 

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een korte toelichting waarom je bij ons wil werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om je goed te informeren over onze organisatie en werkwijze. Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden we je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de eerste klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen je graag uit voor een tweede gesprek. Ook in het tweede gesprek ontmoet je een directe collega zodat je bijvoorbeeld uit eerste hand kan horen met welke ontwikkel-stacks we werken en hoe we de kwaliteit van ons werk bewaken.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een concept aanbieding en maken een afspraak zodat we die goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Julian (senior developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij LOCATIQS te doen. Oké, ik overdrijf, maar LOCATIQS is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij LOCATIQS informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)