Kantoor Amsterdam_Patricia aan het werk achter bureau_werken bij LOCATIQS

Contractmanager

Als contractmanager ben je onderdeel van onze sales organisatie. Je ondersteunt de sales executives van je team. Zodra je collega’s de deal min of meer rond hebben, kom jij in beeld. Je zet een informele opdracht daadwerkelijk om in een getekende overeenkomst door samen met de klant de punten op de i te zetten. Lees hier meer over de contractmanager vacature. 

> Solliciteer direct

 

Wat houdt de contractmanager vacature in?

Met jouw juridische kennis en ervaring ondersteun je als contractmanager de sales collega's op verschillende manieren. Je toetst inkoopvoorwaarden van onze opdrachtgevers en je zorgt dat we bij onze aanbiedingen onze standaard dienstverleningsafspraken en voorwaarden hanteren. Je informeert onze klanten over die voorwaarden en legt uit hoe die passen binnen de gestelde eisen. Je adviseert collega’s en verbetert het salesproces, bijvoorbeeld door onze offertes en voorwaarden te verbeteren naar aanleiding van veel gestelde vragen. Bij opdrachtverlening zorg je als contractmanager voor het opstellen van het contract en adequate overdracht ervan aan je servicedesk collega's.

Je hebt alle ruimte om mee te denken en je initiatieven en verbetervoorstellen worden zeer gewaardeerd.

Werken bij de LOCATIQS Group

Je hebt een volle agenda en geen dag is hetzelfde. Als contractmanager werk je nauw samen met je collega’s van de sales afdeling. Je stemt veel af met opdrachtgevers, overlegt met productmanagers en stemt af met de collega’s van de servicedesk over specifiek vragen die de klant heeft. Dat alles doe je in een omgeving waarin we zoveel mogelijk leveren vanuit onze SaaS.

Als contractmanager werk je gestructureerd en houd je goed zicht op het verkoopproces. Je opereert vanuit een organisatie waar goed samenwerken en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. We gaan voor elkaar door het vuur en werken hard om onze doelstellingen te overtreffen. Met een gezonde dosis zelfredzaamheid kun je in alle vrijheid je werk doen. Je kunt daarbij rekenen op een professioneel team van sales collega’s. Ook op het gebied van Location Intelligence en geodata werk je met de slimste mensen in het vak. Jij helpt om goede contracten af te sluiten, en je collega's zorgen voor een goede dienstverlening.

Ambitie en jezelf ontwikkelen

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. LOCATIQS is een organisatie waar veel kansen en mogelijkheden liggen voor gedreven collega's. We begrijpen dat jij jezelf wil blijven ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een relevante opleiding op HBO niveau
 • Je bent ondernemend en collegiaal en je hebt een drive om commercieel succesvol te zijn
 • Je werkt zelfstandig en secuur, je bent pragmatisch en omgevingssensitief
 • Je communiceert prettig en schakel makkelijk tussen verschillende afdelingen binnen en buiten de organisatie
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring, maar we nodigen ook starters uit om te solliciteren
 • Je hebt (enige) kennis van relevante onderwerpen als GIBIT, AVG en de Aanbestedingswet

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een afwisselende functie bij de marktleider in de geo-ICT
 • Een fijne en inspirerende werksfeer
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een flexibele verlofregeling
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen met behulp van de LOCATIQS Academy
 • Werken vanuit Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein en vanuit huis
 • De mogelijkheid om onze klanten te helpen met oplossingen die het verschil maken

Meer informatie

Wil je meer weten over deze contractmanager vacature? Neem contact op met Rene Bruinink via telefoonnummer 020 - 5711311. Solliciteren kan via het formulier of door je motivatie met curriculum vitae te mailen naar: werkenbij@geodan.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie Contractmanager’.

Nog niet overtuigd?

> 10 redenen waarom je bij ons aan de slag wil

Uitje Deventer

Over de LOCATIQS Group

Als je voor deze vacature solliciteert, werk je voor de LOCATIQS Group: een krachtige combinatie van twee mooie bedrijven, Geodan & GOconnectIT. We bieden als groep waardevolle kennis, producten en innovatieve oplossingen waarmee we de uitdagingen op het gebied van verstedelijking, mobiliteit, energietransitie en klimaatverandering succesvol aangaan.

Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland! Niet alleen de LOCATIQS Group groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Reinier (Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij LOCATIQS werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we ook collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is, hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”

Reinier Krins Illustraties 1

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)

Een greep uit onze vacatures

Wil je samen met ons de wereld een stukje slimmer, veiliger en duurzamer maken? Solliciteer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn een groeiende organisatie en hebben altijd plek voor enthousiaste nieuwe collega’s.