Kantoor Amsterdam_Patricia aan het werk achter bureau_werken bij LOCATIQS

Business Intelligence Analyst bij LOCATIQS

Bouw jij mee aan de ontwikkeling van de afdeling Business Intelligence door datawarehouse(-s) en nieuwe analyses op te zetten? Bij de grotere vraagstukken en bij belangrijke beslissingen wordt om jouw hulp gevraagd. Lees hier meer over de Business Intelligence Analyst vacature.

> Solliciteer direct

Let op: voor deze functie is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Please note: mastering the Dutch language is mandatory.

Wat houdt de Business Intelligence Analyst vacature in?

Samen met je collega’s van de finance afdeling zorg jij als Business Intelligence Analyst dat het management en de directie altijd weet hoe we er voor staan. Je bouwt mee aan de ontwikkeling van de afdeling BI door datawarehouse(-s) en nieuwe analyses op te zetten. Er is ook alle ruimte voor het ontwikkelen van KPI dashboards en je verrast je collega’s met nieuwe rapportages. Je draagt bij aan de levering van bestaande periodieke rapporten. Bij de grotere vraagstukken en bij belangrijke beslissingen wordt om jouw hulp gevraagd. Dankzij je adviesvaardigheden breng je de vraag haarscherp in beeld. Met je slimme analyse stel je snel een veelzeggend rapport op en je vindt het tof als dat een belangrijk inzicht oplevert. Je hebt zo een belangrijke verantwoordelijkheid in ons bedrijf, want mede dankzij jou zijn onze beslissingen weloverwogen en goed onderbouwd.

 


Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

  en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Goede secundaire voorwaarden

 • Salarisindicatie: € 3.000,- tot € 4.800,-

  afhankelijk van je ervaring
 • Bonus en thuiswerkvergoeding

 • Hybride werken

  thuiswerken ook in normale situatie mogelijk (in overleg)
 • Flexibiliteit

  en veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven
Nog 10 redenen waarom je bij ons wil werken

Jouw profiel

 • Een wiskundige-, bedrijfskundige- of bedrijfskundige informatica opleiding op HBO+ niveau
 • Scherpe, analytische blik en goed gevoel voor de relevantie van data
 • Affiniteit met cijfers en een goed commercieel inzicht
 • Handig met ETL-, ERP- en datawarehouse software, technisch vaardig
 • (Enige) ervaring in een IT bedrijf

Herken jij jezelf hierin?

 • Nauwkeurig, het moet kloppen
 • Volhardend in je vragen, je wil het snappen
 • Geduldig, je legt het graag nog eens uit
 • Zelfverzekerd in je communicatie
 • Het liefst heb je al werkervaring, maar met leergierigheid en de juiste werkhouding kom je er ook

Ambitie en jezelf ontwikkelen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen de organisatie is er veel ruimte voor opleiding. Je kan daarvoor gebruik maken van onze LOCATIQS Academy. Bovendien is er alle ruimte voor jouw initiatief en we waarderen het als je meedenkt en je ideeën aandraagt. Dat kan gaan om commerciële kansen, je persoonlijke ontwikkeling of om een gezellig uitje. We hebben een professionele houding en er wordt hard en met enthousiasme gewerkt en er is daarbij ook altijd tijd voor een geintje.

Werken bij de LOCATIQS Group

Over de LOCATIQS Group

Als je voor deze vacature solliciteert, werk je voor de LOCATIQS Group: een krachtige combinatie van twee mooie bedrijven, Geodan & GOconnectIT. We bieden als groep waardevolle kennis, producten en innovatieve oplossingen waarmee we de uitdagingen op het gebied van verstedelijking, mobiliteit, energietransitie en klimaatverandering succesvol aangaan.

Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland! Niet alleen de LOCATIQS Group groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Julian (senior developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij LOCATIQS te doen. Oké, ik overdrijf, maar LOCATIQS is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij LOCATIQS informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)

Een greep uit onze vacatures

Wil je samen met ons de wereld een stukje slimmer, veiliger en duurzamer maken? Solliciteer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn een groeiende organisatie en hebben altijd plek voor enthousiaste nieuwe collega’s.