Kantoor Nieuwegein_ Overleggen achter bureau_werken bij LOCATIQS

Accountmanager bij GOconnectIT

Als accountmanager ben je samen met je teamgenoten het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten en je zorgt er voor dat onze klanten blij zijn met onze producten en onze organisatie. Lees hier meer over de accountmanager vacature.

> Solliciteer direct

 

Part of LOCATIQS Group

Werken bij GOconnectIT

Geen dag is hetzelfde, want jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het signaleren en opvolgen van leads, het adviseren van klanten over de ideale inzet van onze software en het voeren van salesgesprekken. Je wisselt dit af met het maken en opvolgen van offertes en het organiseren en geven van trainingen. Als accountmanager ben je eigenlijk salesconsultant, adviseur en customer succes manager in één!

Je werkt op een afdeling waar samenwerken en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. We gaan voor elkaar door het vuur en werken hard om onze doelstellingen te behalen en overtreffen. Met een gezonde dosis zelfredzaamheid kun je al heel snel in alle vrijheid aan de slag waarbij je altijd even kan sparren met je teamgenoten. Op die manier leer je veel van elkaar en er is ook alle ruimte voor jouw inbreng en ideeën.

Wat houdt de accountmanager vacature in?

 • Salesactiviteiten bijhouden en offertes opstellen
 • Contact met klanten onderhouden
 • Suspects benaderen en leads opvolgen
 • Contracten en SLA’s beheren
 • Gebruikersbijeenkomsten en trainingen organiseren

Herken jij jezelf hierin?

 • Minimaal HBO diploma/werk- en denkniveau
 • Je hebt werkervaring in een commerciële functie
 • Je neemt initiatief en je bent ondernemend
 • Je bent nieuwsgierig en je wil graag veel leren

Wat wij bieden

 • Salaris van € 3.500 - € 5.000

  Afhankelijk van je ervaring
 • 28 vakantiedagen

 • Een laptop, mobiel en bedrijfsauto

 • Bonusregeling en thuiswerkvergoeding

 • Gezellig en hecht team

 • Ruimte om jouw ambities en groeipad te realiseren

Nog 10 redenen waarom je bij ons wil werken

Ambitie en jezelf ontwikkelen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan daarvoor gebruik maken van onze LOCATIQS Academy. Bovendien is er alle ruimte voor jouw initiatief en we waarderen het als je meedenkt en ideeën aandraagt. Dat kan gaan om commerciële kansen, je persoonlijke ontwikkeling of om een gezellig uitje. We hebben een professionele houding en er wordt hard en met enthousiasme gewerkt en er is daarbij ook altijd tijd voor een geintje.

Over GOconnectIT

De wereld van kabels en leidingen, infra en geo-IT is ons domein. De jarenlange kennis en praktijkervaring van GOconnectIT én haar mensen maken het verschil. Of het nu gaat om vooruitstrevende software-oplossingen, conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies: we brengen de kabel- en leidingbranche in beweging. Wij werken voor en samen met grondroerders, netbeheerders en (semi)overheid.

Als je voor deze vacature solliciteert werk je voor het product- en dienstenportfolio van GOconnectIT. We zijn sinds 2020 onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. 

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij de LOCATIQS Group

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom nieuwe LOCAL

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.werkenbijLOCATIQS.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)